Aloha Welkom bij de Wilde Vaart!

De naam zegt het al na een leuke periode bij de Scouts ga je op je 16de eindelijk overvliegen naar de Wilde Vaart. je mag lekker gek doen maar krijgt ook meer verantwoordelijkheden als groep. Samen maken jullie programma’s, bereid je zomerkampen voor en denkt mee met groepsactiviteiten. Vanuit daar ook meer vrijheid.

Dit houdt in dat we in de zomer op het water bezig met onze inmiddels 3 valkjes en doen leuke programma’s op het water of dagje Spaarndam, estafette, catamaran zeilen, blikkie whip of gewoon chillen en vrij zeilen. De opkomsten zijn op Schoteroog van 13:00-16:30.

De boten hebben natuurlijk ook een opknapbeurt nodig daarom zal je als Wilde Vaart helpen met o.a. de overige boten van de groep en andere onderhoudsklussen aangezien de valken weinig tot geen onderhoud de komende jaren hebben. Daar ben je meestal 2 maanden mee bezig en in die andere 2 maanden doen wij andere leuke dingen zoals:

weekendje Duinrell, sinterklaas, Crazy 88, frituur-night, spelletjes spelen, movienight en wat we maar willen.

De Wilde Vaart bestaat uit een groep jongens en meiden van 16 t/m 18 jaar en duurt 2 jaar. Het wordt begeleid door 2 enthousiaste vrijwilligers in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar, die allen ook al vele jaren lid zijn van de BIM-Bakenessergroep.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met (water)scouting? Stuur dan een e-mail aan wildevaartleden@bim-bakenessergroep.nl of meld je aan via het formulier.