Wat zijn de Junioren?

De Junioren is een tak van scouting voor jongens en meisjes van 10 en 11 jaar. De opkomsten bestaan uit een variatie van zeilen en land spellen. In de zomer bestaat het programma voornamelijk uit zeilen en in de winter zijn we vaker in het bos spellen aan het spelen. De Junioren zijn dan ook afwisselend op onze haven aan het Spaarne of bij ons clubhuis ’t Baakennest aan de Wagenweg.

Bij deze speltak leer je de beginselen van het zeilen, ga je beginnen met pionieren en stook je zo af en toe een vuurtje. In de winter help je een klein beetje mee met het onderhoud van de boten en werk je aan je insignes.

Tijden 

Onze opkomsten zijn op zaterdag van 12:00 tot 15:30. Het begeleidingsteam bestaat uit mannelijke en vrouwelijke leiding.

Zomerkamp

Het zomerkamp van de Junioren is de eerste week van de schoolvakantie. Ook hier zoeken we naar een locatie met een mix van zowel land als water. Daarnaast verzint de leiding een leuk thema zodat we een week lang lol kunnen hebben.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de Junioren en scouting of heb je een vraag? Mail dan naar juniorenleiding@bim-bakenessergroep.nl.