Op deze pagina stelt de Scoutsleiding zich aan u voor. Dit team bestaande uit 5 enthousiaste vrijwilligers biedt zomers op het water en ‘s winters  op het land een brede variatie aan leuke, leerzame spelletjes aan. Hier onder kunt u een foto zien van ons leidingteam. Scroll verder om te zien hoe wij ons voorstellen!

Stijn Moerman: (Teamleider Scouts)

Ik ben Stijn. Ik ben sinds een aantal jaar leiding van de scouts. Daarvoor ben ik ook zelf achtereenvolgens Welp, Verkenner en Wilde Vaart geweest bij de B.I.M.-Bakenessergroep. Zo ben ik het zeilen ook erg leuk gaan vinden. Verder studeer ik wiskunde en natuurkunde in Leiden. Naast zeilen vind ik het ook leuk om bord- of kaartspelletjes te spelen.

 

Niels van Galen:

Ik ben Tijmen Besselink: 23 jaar oud en sinds 2 jaar lid van de BIM en dus ook leiding geworden bij de Scouts.
Hiervoor heb ik geen ervaring met scouting alleen ben ik in de zomer leiding geweest op de Jamborette, dit heeft mij zó aangetrokken tot scouting dat ik mij heb aangemeld bij de BIM waarmee ik ook leiding was op de Jamborette.
Ik raad het iedereen aan om eens kennis te maken bij ons, zelfs voor de mensen zonder scouting ervaring is dit een geweldige plek.

Ik ben Jasmijn van Keulen: 

Ik ben Ilse Haasbeek