Hallo, wij zijn Jens, Wessel, Sam, Merel, Harold, Ilja en Bart. Wij zijn de leiding van de Junioren speltak. Wij zijn een groep jongvolwassenen die elke zaterdag klaar staan om de kinderen een leuke tijd te geven. Wij zijn het jongste leidingteam van de B.I.M. Bakenesser, maar desondanks hanteren wij een hoge kwaliteit van leidinggeven en streven we ernaar de kinderen elke week (en elk kamp) weer een onvergetelijke tijd te brengen. Ook proberen wij de kinderen door spel en (zeil)les wat bij te brengen en hen voldoende voor te bereiden op hun tijd als waterscout. Onderaan de pagina staan individuele foto’s van de leiding.

Op het moment zitten wij helaas vol, wel is er een wachtlijst waar u uw kind voor aan kunt melden. Ook zijn wij te bereiken op juniorenleiding@bim-bakenessergroep.nl.

Hieronder zie je ons op ons afgelopen kamp. Dit was een geslaagd kamp met als thema “Buitengewoon”. Wij staan hier voor een Scouting clubhuis in het Diemerbos, waar we die week hebben doorgebracht. Ilja staat niet op deze foto, gezien hij toen nog geen leiding was.

1
2
3
4
5
6
Groepsfoto van de Juniorenleiding
1

Jens van der Eijk

Teamleider

2

Merel Manni

Tenten en Kleding

3

Harold Reemer

Financiën

4

Sam Claus

EHBO

5

Bart van der Lee

Secretaris

6

Wessel Smit

Communicatie

En niet te vergeten natuurlijk:

foto Ilja

Ilja Verkaaik – Materiaal