De welpenleiding is meestal een groep van 5 tot 10 jong volwassenen, die allemaal met erg veel plezier leiding zijn. Ons leidingteam begeleidt de spelletjes die de welpen spelen en doet vaak genoeg ook gezellig zelf mee. Doordat we een erg divers team hebben met verschillende leeftijden en persoonlijkheden lukt het ons goed om de welpen uit te dagen en op hun gemak te stellen.

De welpen gebruiken het jungle boek als thema voor de dagelijkse opkomsten. Daarom hebben al onze leiding een naam van het jungle boek. Zo hebben we bijvoorbeeld een Shanti, Kaa of Baloe. Het is de bedoeling dat de welpen onze echte namen niet kennen.

Deze foto is gemaakt op onze laatste welpen kamp. (2023) Op elk welpenkamp hebben we ook altijd kookstaf mee, dat waren dit keer Cake en Nelloe. Behalve de kookstaf zijn er verder 2 leiding gestopt na dit kamp, dit waren Cala en Chua. Van links naar rechts hebben we: Oe, Baloe, Nelloe (kookstaf), Cake (kookstaf), Ko (zittend), Hati (hangend), Bagheera, Kaa, Cala (oud leiding), Chua (oud leiding)