Vandaag is het tijd om digitaal samen te werken. Jullie worden verdeeld in verschillende groepen en binnen elke groep krijgt de welp zijn of haar eigen letter toegewezen. Vervolgens gaat iedereen de vijf opdrachten hieronder uitvoeren, maar let op, als je klaar bent met de opdracht maak dan een foto waarop jij met jouw letter te zien bent. Je mag ook de opdracht aan de leiding in jouw break-out room laten zien, zij zullen dan een foto of screenshot maken.

Tegen het einde van de opkomst zal van iedereen van jullie een foto op deze pagina worden geplaatst. Het is dan de bedoeling dat jullie hier samen een zin van gaan maken. Hoeveel verschillende zinnen kunnen jullie bedenken met al jullie letters bij elkaar? Dat is een knap staaltje samenwerken op afstand!

Opdracht 1

Wie het laatste is is een gebakken EI

Voor deze opdracht heb je een ei nodig, dit ei ga je straks van minstens 2 meter hoogte laten vallen. Het ei mag natuurlijk niet stuk gaan! Zorg dat je het ei goed inpakt en een parachute maakt voor je het laat vallen maak een foto van het resultaat of laat het aan de leiding zien op je scherm. Zorg dat ook jouw letter goed in beeld is.

Opdracht 2

To infinity and beyond

Deze opdracht hebben we al een keer geoefend op het clubhuis. Maak een kubus van stroken A4 papier en lijm. Je kan eindeloos door kubussen maken dan word het een echte wolkenkrabber maar voor deze opdracht is 1 kubus genoeg. Maak een foto van het resultaat of laat hem aan de leiding zien op je scherm. Zorg dat ook jouw letter goed in beeld is.

Opdracht 3

Blije paas kaas

Mooie dingen maken van eten is iets wat we op scouting graag doen. Op kamp maken we bijvoorbeeld lange boterhammen met kunst er op. Voor deze opdracht ga jij ook een boterham versieren doe dit met minstens 3 soorten beleg. Maak een foto van het resultaat of laat het aan de leiding zien op je scherm. Zorg dat ook jouw letter goed in beeld is.

Opdracht 4

Lang zal ze leven in de gloria

Ikki is jarig maar er kan niemand op haar feestje komen 🙁 voor deze opdracht maak je een verjaardags kaartje voor ikki of een ander vriendje of vriendinnetje dat (bijna) jarig is. Maak een foto van het resultaat of laat het aan de leiding zien op je scherm.  Zorg dat ook jouw letter goed in beeld is.

Opdracht 5

We zijn weer in de jungle, we gaan op avontuur

Voor deze opdracht verkleed je je als je favoriete jungle book figuur! Maak een foto van het resultaat of laat het aan de leiding zien op je scherm. Zorg dat ook jouw letter goed in beeld is.

Online op welpen avontuur!