Clubhuis het Baakennest

Het Baakennest is het clubhuis van de BIM-Bakenessergroep. Makkelijk bereikbaar aan de Wagenweg 240a in Haarlem, aan de rand van de Haarlemmerhout.

Op de begane grond zijn 2 lokalen van 8 bij 8 meter. Daartussen bevindt zich een gang. Het is mogelijk om de wanden van de gang weg te halen. Zo ontstaat één groot en één kleiner lokaal, of één grote, aaneengesloten ruimte. Op de begane grond bevinden zich ook de ruime, eenvoudige keuken en het sanitair. Er zijn meerdere toiletten, een gehandicaptentoilet met douche en een aparte douche.

Voor meerdaagse verhuur is er op de eerste verdieping een vide en vergaderkamer beschikbaar voor oa. de opslag van materialen

De omgeving

Het Baakennest ligt op enkele minuten lopen van het bos “De Haarlemmerhout”. Direct rondom het clubhuis is speelterrein; onder andere een (omheind) grasveld met zandbak en een kampvuurkuil. Het terrein is omsloten met hekken en slootjes en het toegangshek is afsluitbaar.

Ons clubhuis ligt op ongeveer 20 minuten fietsen van het strand van Zandvoort, en op loopafstand van het station Heemstede-Aerdenhout. Ook de binnenstad van Haarlem is snel bereikbaar met de fiets.

Er zijn twee zwembaden in de buurt, het openluchtzwembad “De Houtvaart” en het overdekte zwembad “Boerhaavebad”. De grootste speeltuin van Europa, de Linnaeushof in Bennebroek, is met de bus bereikbaar.

Wanneer beschikbaar

Clubhuis Het Baakennest kan voor (scouting)kampen worden verhuurd in de eerste 4 weken van de zomervakantie (regio Noord). Het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend zijn vaak ook beschikbaar voor verhuur.

Op zaterdag en zondag zijn er beperkte mogelijkheden het clubhuis te verhuren.

Voor informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen kunt u contact opnemen via clubhuisverhuur@bim-bakenessergroep.nl.