Het seizoen is weer begonnen!

De speltakken zijn terug van kamp, de vakantie is over, dat kan maar één ding betekenen voor de BIM.

Overvliegen! Dat is juist, we beginnen het seizoen op 3 september 2016 met het inleiden van de leden bij hun nieuwe speltak. De oudste Welpen gaan naar de Scouts, de oudste Scouts naar de Wilde Vaart. De oudste Wilde Vaart is klaar voor de Bestevaer, of kan beginnen aan zijn of haar leiding carriëre! Voordat het zover was moesten de overvliegers uiteraard eerst de beproeving doorstaan..

Overvliegen2

 

Het begon allemaal met basketbal op het water, waarbij de kinderen in de boten met een bal moesten scoren om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het eten team bestond uit overvliegers, het andere team waren de niet-overvliegers.

 

 

 

 

 

 

Overvliegen3

 

Na het varen was het tijd voor de volgende beproeving. De overvliegers moesten door middel van de watermat de overkant bereiken. Hier zijn er niet veel droog gebleven!

 

 

 

Overvliegen1

 

 

 

 

Om het overvliegen af te sluiten was er nog de derrie-douche. Na het fout beantwoorden van een vraag werden de kinderen bestrafd door een flinke lading derrie in de nek!

 

Na afloop was er nog tijd om lekker vrij te zwemmen om een beetje schoon te worden. Tot slot is de dag afgesloten met een heerlijke BBQ. We zijn helemaal klaar voor het aankomende seizoen, tot op het clubhuis allemaal!